Sinua...

Runoilija Inflatable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla, kun herään.
Ajattalen sinua.
Päivällä, kun haaveilen.
Ajattelen sinua.
Illalla, kun käyn nukkumaan.
Ajattelen sinua.
Yöllä, kun herään.
Ajattelen sinua.

Sinua, joka rikoit sydänmeni.

Selite: 
Niin ikävä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot