Nimetön

Runoilija Inflatable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jäljellä on vain suru.
Eikä mitään muuta.
Onni on kadonnut.
Ei enää hymyileviä kasvoja.
Ei enää naurua.
Jäljellä on vain kyyneleet.
Jotka on täynnä tuskaa.
Ne sumentavat silmät.
Valuvat pois pitkin poskia.
Ei ole ketään pyyhkimässä niitä pois.
Eikä ketään lohduttamassa.
Surua pois tukahduttamassa.
Kaikki on niin surullista.
Tuskaa sydän täynnä.
Kaikki on niin turhaa, niin turhaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot