Luopumisesta II

Runoilija Olio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinne
paskalta haisevaan kaupunkiin.
Ei ainakaan uudestaan.

M.A Numminen ja
Kitkerät Neitsyet.

Kuulas kesäyö
ja tulennielijät.

Värilamppujen valossa

välkehtivä elämä.

Muistojen humiseva tynnyri,
kaipauksen iskevä julmuus.

Valkea koski.
Ja sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässähän maalaillaan kuvaa hienosti sisäisistä ja ulkoisista maisemista. Kiva.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Olio Iho 6.8.2004 9 Runo
Olio Huoletonta nakuilua 18.5.2004 4 Runo
Olio Taivasalla kesäyönä 3.8.2004 4 Runo
Olio Nimetön 2.2.2006 3 Runo
Olio Uutta 20.4.2007 2 Runo
Olio Saatat koskettaa 17.5.2006 1 Runo
Olio Kevät 17.3.2006 1 Runo
Olio Luopumisesta II 19.4.2004 1 Runo
Olio Toinen Toisesta 28.7.2004 0 Runo
Olio Nimetön 11.5.2004 0 Runo