Yksin

Runoilija RedDragon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1985 syntynyt tyttölapsi Lohjalta. Kirjoiteltua tuli joskus enemmän, mutta nyt on ollut hieman taukoa. Ei vaan ole ollut mitään sanottavaa. Laumaan kuuluu avomies, 3 koiraa ja ikäloppu gerbiili. Kysymällä saat tietää enemmän.
 

Liian usein huomaan pelkääväni olla yksin.
En ole turvallista seuraa itselleni,
mutta itseään ei pääse pakoon
ihmistenkään keskellä.
Vain joskus,
kun toinen on oikein lähellä
ja pitää lujasti kiinni,
voin hetkeksi unohtaa.
Kun keskityn kokonaan toiseen

Selite: 
Hänelle, joka on vain Minun
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo Hänelle, jolle sen osoitit...

 

Käyttäjän kaikki runot