Ongelmani

Runoilija RedDragon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1985 syntynyt tyttölapsi Lohjalta. Kirjoiteltua tuli joskus enemmän, mutta nyt on ollut hieman taukoa. Ei vaan ole ollut mitään sanottavaa. Laumaan kuuluu avomies, 3 koiraa ja ikäloppu gerbiili. Kysymällä saat tietää enemmän.
 

En vaadi paljoa.
Ehkä se juuri onkin ongelmani.
En tarvitse lupauksia,
en pitkiä puheita, maanittelua.
En odota ikuista rakkautta,
onnellista elämää, en uskollisuutta.
Haluan vain pienen hetken toisen ihmisen elämästä,
häipyvän kosketuksen ja merkitsevän katseen.
Ne minä haluan omistaa,
niitä ja niiden muistoa voin oikeasti pitää ominani.
Itseltäni vaadin paljon, en muilta.
Tyydyn lähes keneen tahansa,
joka kykenee läheisyydentarpeeni hetkeksi tyydyttämään.
Ehkä se juuri onkin ongelmani.

Selite: 
On helppoa olla Ongelmallinen nuori x)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot