Minä yritin...

Runoilija RedDragon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1985 syntynyt tyttölapsi Lohjalta. Kirjoiteltua tuli joskus enemmän, mutta nyt on ollut hieman taukoa. Ei vaan ole ollut mitään sanottavaa. Laumaan kuuluu avomies, 3 koiraa ja ikäloppu gerbiili. Kysymällä saat tietää enemmän.
 

Yrityksen puutteesta minua ei kai ainakaan voida syyttää.
Voi luoja, miten olenkaan yrittänyt.
Olen yrittänyt rakentaa siedettävää ihmissuhdetta,
luottamusta ystävään,
haaveiden kuningaskuntaa,
mutta kaikki vain hajosi vääjäämättä:
Ihmissuhteesta tuli hirttosilmukka,
ystävästä vihollinen,
huorasta kuningatar.

Heräsin yöllä huutooni,
mutta elämä jatkuu,
vaikka painajainen loppuikin.
Loppui, vaan ei unohtunut.
Mietin, milloin itse luovutin.
Lakkasinko yrittämästä,
kun pelkäsin epäonnistumista,
vai koska pelkäsin sittenkin lopulta onnistuvani?

Selite: 
Niin..No. Tuli vaan mieleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot