Halusin.

Runoilija RedDragon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

1985 syntynyt tyttölapsi Lohjalta. Kirjoiteltua tuli joskus enemmän, mutta nyt on ollut hieman taukoa. Ei vaan ole ollut mitään sanottavaa. Laumaan kuuluu avomies, 3 koiraa ja ikäloppu gerbiili. Kysymällä saat tietää enemmän.
 

Ennen minä olin se,
joka seurauksia miettimättä heittäytyi tilanteisiin,
hetkellisiin nautintoihin.
Mutta nyt murehdin turhankin edestä.
Huomasin haluavani kertoa sinulle kaiken,
mutta olit niin kiinni hetkessä,
ettei sinulla ollut aikaa kuunnella.
Sanat menettivät merkityksensä,
emmekä me niitä kaivanneetkaan.

-RedDragon 21.3.2004

Selite: 
Sinulle, jota kohtaan tunnen vieläkin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot