Nimetön

Runoilija 8cb50bd2d8a5c9f2cc2d8b14613ab374

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2003
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" You have POWER
  Over your mind

  - Not outside events.

  Realize this,
  And you will find STRENGHT.
"

- Marcus Aurelius -
 

Tunnen olevani yksin,
silloinkin kun olet vierelläni.

Tunnen olevani voimaton,
vaikka olet tukenani.

Minua väsyttää niin,
vaikka kahviakin minulle keitit.

Tuijotan ulos pakkaseen,
hentoiset lumihiutaleet leijaavat maata kohti ja sitten taas hypähtäen ylöspäin viiman niitä suudellessa.
Loputon matka alas.

Missä on se pohja,
josta olen kuullut ihmisten puhuvan?

En ole nähnyt sitä vielä,
mutta valo tunnelin päässä on kadonnut aikoja sitten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällä käytävä,
Etsittävä pimeydessä pohjaa.
Käsikopelolla etsiessä,
Kuumassa piessä,
Kokovartalo hiessä,
Ei enää sanat tai teot ohjaa.
Etsii vain sitä pohjaa,
Joka kertoo tiedon kaivatun,
Päästää tuskasta liikaa vaivatun.
Tämän alemmaksi et enää vajoa.
Tätä pienemmiksi sirpaleiksi
Et enää hajoa.
Tämän kovepaa kipua
Ei sinun tarvitse kokea.
Tieto helpottaa.
Tiedät suunnat.
Mikä on ylöspäin.

Voit taas nähdä ylhäällä valoa
Rimpuilet irti itsestäsi, piestä.
Kauhot kohti  pintaa,
Kynsin hampain.
Kämmenet likoavat hiestä
Hiilidioksiidi repii rintaa
Kohti selkärankaa
Jota ei juuri nyt ole.

Metri ennen valoa
Joku tarttuu jalasta.
Menetät tajun......

... heräät rannalta.
Tuoksuu ilma sannalta.
Kuulet lokkien kirkunan.
Keukosi haukkovat
Silmäsi aukovat.
Näet nostajan
Tekojen lähteen
Kuulet taas sanan
Ymmärrät sen

Voit luottaa
Huomisen tähteen.

Joskus on hukuttava,
Oppiakseen uimaan
Kuoltava yhä uudelleen,
Oppiaksen elämään.
Tukehduttava,
Tietääkseen
Miltä
Happi
Maistuu.

Miltä maistuu elämä.

 
 

Käyttäjän kaikki runot