Nimetön

Runoilija 8cb50bd2d8a5c9f2cc2d8b14613ab374

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.2.2003
Viimeksi paikalla: 19.9.2018 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" You have POWER
  Over your mind

  - Not outside events.

  Realize this,
  And you will find STRENGHT.
"

- Marcus Aurelius -
 

I have forgotten how your lips felt on mine.
I have forgotten how your touch felt on my skin.

I can't remember how to love you anymore.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot