Minä ajattelen sinua

Runoilija jaavar81

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.10.2012
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 19:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä ajattelen sinua
illassa hämärtyvässä.
Sytytän pöydälle kynttilän
- aivan kuin olisit tässä.

Minä ajattelen sinua
tuoksussa syksy tuulen.
Laulussa muuttolintujen
kuiskauksesi kuulen.

Minä ajattelen sinua
missä vain ikinä kuljen,
syvälle, syvälle sisimpääni
kuvasi rakkaan suljen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis,tykkään.

Kaunista :)

ihana:)

 

Käyttäjän kaikki runot