Muistosi on vahvempi kuin Jack Daniel's

Runoilija auringonnauru

Etsin sinua jokaisesta vastaantulijasta,
jokaisesta samoissa lakanoissa,
jokaisesta katseesta.
Vieraiden suudelmista.

Etsin jotain joka olisi samaa,
yhtä vahvaa,
joka saisi unohtamaan.
Jotain joka pyyhkisi sinut pois.

Turhaan yritän olla turra,
silloinkin minut murrat.
Sinua ei saa poltteena kurkusta alas.
Sinä jäät sinne puristamaan.
Ja mitä enemmän yritän olla turra,
sitä enemmän sinä minut murrat.

Minä en kestä tätä menetystä.

Selite: 
sekavia lauseita ja ajatuksia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot