Kahlittuna kantamaan sahaa

Runoilija Kukkiva

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.10.2014
Viimeksi paikalla: 9.2.2023 0:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.12.1991

Kun itsensä menettää
sen susta löytää
oi kiitos kaunis
voit minut pelastaa
 

Loppua ei näy
Se söi sinut
ahmi kitaansa entisen joka miehen

Iski vasarallaan päähän tahi
moukaroi vatsaasi

Katsot ikkunaa
säpäilenä lasi
Pienet sirut lumessa näkymättömät

Ovat kiukkusi piikki
Olet katkera
Aina aulis naulaamaan itsesi jäähän.

Selite: 
Mysteeri
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäinen nimi runollasi ja persoonallisesti teksti kuljettaa lukijaa.

 

Käyttäjän kaikki runot