Juuressa on voimamme ja loppumme

Runoilija Kukkiva

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.10.2014
Viimeksi paikalla: 9.2.2023 0:08

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.12.1991

Kun itsensä menettää
sen susta löytää
oi kiitos kaunis
voit minut pelastaa
 

Kuinka monta askelta on sinne mistä omasi saat?
Mettäsi juot

Kuinka monta askelta sinuun
kuinka monta että juurtua saan
että kiinnittyä

Lehtiä teemme
Kukkasiksi kasvamme
Hedelmiksi muutumme
Tipumme
Kolhuja
Olemme täynnä kolhuja
mädäntyviä kohtia ruskeita.

Selite: 
Ihminen on vain hetken valmis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot