Kesäöitä

Runoilija Koriste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaja sielu :D En harrasta runoilua kyllä niin paljon, enkä enää kirjoita tarinoitakaan, mutta muuten kirjoittaminen kiinnoistaa todella paljon myös ammattina.
 

Oi niitä kesäöitä, kun oli vielä valoisaa.
Makasin yöpaita päällä sängyllä ja kännykkä piippaili.
Kysyimme vuorotellen kysymyksiä, kuten totuuspelissä. Kerroit mukavia juttuja, ja sielussani kihelmöi.

Oi niitä kesäpäiviä, mutta varsinkin öitä.

Selite: 
Voi niitä öitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot