Amelia

Runoilija Koriste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaja sielu :D En harrasta runoilua kyllä niin paljon, enkä enää kirjoita tarinoitakaan, mutta muuten kirjoittaminen kiinnoistaa todella paljon myös ammattina.
 

Kylmyys vastaan kuumuutta
Rahaa ei näytä olevan
kertoo Otto
Sen mä luulin olevan vaan unta
mutta totuutta nähtävästi on.

Tunnen olevani yksin
yksin suuressa maailmassa
muistot susta vain päässäni
Miten mä pääsen pois?
pakoa ei ole, viimeinen juna meni jo
Amelia, ota mut mukaasi

Eläinten äänet vain viidakossa
Kuvasi pöydälläni on kaunis
Tatuoin nimesi selkääni
ja senkin tein väärin päin

Tunnen sisälläni vihaa
ja muistot kuittaa sen
Amelia, missä sä olet?
Etsin sua jokapaikasta
Amelia, ota minut mukaasi

Eikö paremmin mikään olla vois
tyhjyys täällä täyttyy pois
Syksyn lehdet maahan putoo
ja kauneus on täyttänyt pääni
mistään ei tule mitään
jos siitäkään ei tiedä mitään

Amelia ota mut mukaasi
jos niin teet
olet kultainen
apinani vain

Selite: 
Löysin tämän tuolta piirongin laatikon pohjalta, ihan naurettava runo mun mielestä. Jossain kohdissa ihan hyvä, mut tää on vähän tämmönen tekemällä tehty. No, jos tätä vähän muokkais niin tässä ehkä vois ollakin jotain idea..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot