Kerron

Runoilija Koriste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaja sielu :D En harrasta runoilua kyllä niin paljon, enkä enää kirjoita tarinoitakaan, mutta muuten kirjoittaminen kiinnoistaa todella paljon myös ammattina.
 

Minä kerron sinulle saaneeni matematiikasta 9, sinä kerrot saaneesi 10.
Minä kerron sinulle, että olen löytänyt kolikon maasta, sinä kerrot löytäneesi setelin.
Minä kerron sinulle, että olen ostanut polkupyörän, sinä kerrot ostaneesi auton.
Minä kerron sinulle, että olen löytänyt itselleni poikaystävän, sinä kerrot että olet mennyt naimisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot