Tätä varten

Runoilija reizend

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2003
Viimeksi paikalla: 25.2.2018 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.8.1987

 

Pelko pitää meidät yhdessä
pelko siitä ettei ole toista
vain sinä ja minä, sielunveljet
vai onko meitä vielä muita?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot