Rakas iskä

Runoilija suvbbi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.12.1993

 
16-vuotta siitä, kun elämäsi päätit,
niin suuren surun ja ikävän elämääni jätit,
muistan kuin eilisen viimeisen kohtaamisemme,
vain hetki siitä ja sanoit hyvästit huomiselle

en ole ollut vihainen tai katkera sun päätöksestä,
koska tiiän miltä se tuntuu,
kun ei saa kiinni elämästä,
ja se kaikki vähäkin raiteilta suistuu

niin pitkä aika sun lähdöstä,
silti välillä mietin onko mun järkeä olla tässä,
mietin onko järkeä elämässä,
silti sitä ollaan tässä,
hengittämässä

vaikkei mikään oo enää ikinä ennallaan,
niin hetki kerrallaan,
hengitän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Musertavan lohdullinen rehellinen kertomus, syvä osanotto vieläkin <3 
Hyvä vastata näin reilu puoli vuotta myöhässä, heh. Mutta kiitos paljon kommentistasi ❤️
 

Käyttäjän kaikki runot