Äiteelle

Runoilija puuenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et arvaa ko mie sinnuu mietin

Oon syöny viikon makaroonii
ja pyykit on pesemätä

Teethän sie miulle taas ruokaa ko tuun viikonloppuna kothin?

Selite: 
Peräpohjalaisittain tarkemmin Kemin murteella.
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska, kivaa murretta
hieno arkipäiväinen runo

Oi! Murteet kolahtaa aina...

Mies näyttääpi olevan kiitollinen, suomalaiselle miehelle tyypillisesti. Ei kiittele turhia, mutta antaa rivien välistä ymmärtää sitäkin enemmän.

Wau! Ihana tämä, kuten muutkin runosi. Suosikkeihin läjähdit.

Niin, ja onnea sulle vielä pitääpi toivottaa, erityisesti tuon syntymäpäivän takia! Ja siiis niin paljon, ettei laki salli!

On ne äidit korvaamattomia!!!!
Runosi sen suloisesti todistaa...

Näytä tämä runo äidillesi! Tämä on monin verroin arvokkaampi, aidompi ja kauniimpi kuin ruusunkukantuoksuiset löpinät!

Määpä tulin justiisa kottii. Täälä äiti ootti ja oli puurua pöyäsä ko aamulla heräsi ;)

 

Käyttäjän kaikki runot