Kaipaus

Runoilija Projektio

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä kuulut toiseen maailmaan
Ja sun rauhas antaisin
Olla, elää siellä vain
Elämääs kai haittaisin

Mut tunteet järkee vastaan
Tää sama laulu taas
Ja yhtä vaikealta se
Kai tuntuu ainiaan

Ja kertoo uskaltaisin
Mut mihin johtaa vois
Jos polkumme erkanevatkin
En haluis päästää sua pois

Selite: 
Tekovaiheesta: Summittaisena rytmityspohjana käytin huvikseni Leijonakuninkaasta tunnettua Can You Feel The Love Tonight-biisiä, tai oikeastaan suomenkielisenä päässäsoinutta versiota Tunnetko Jo Rakkauden.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot