Insomnia

Runoilija disobedient_child

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ainoa asia, joka minut todella pitää hengissä, on uteliaisuus:
Haluan tietää, mitä huominen tuo tullessaan.


Kiitos kaikille runojani arvostelleille. Te saatte minut jatkamaan kirjoittamista.
 

Nukkuu silmät auki
Ajatuksetonna vaeltaa
Liikkeet ovat opeteltuja
Ei niitä tarvitse ajatella
Ne vain ovat siellä
Jossain taottuna takaraivoon
Selkeytettynä selkäytimeen
Huominen voi tulla
Vaikka aika ei vaihdu
Se vain on ja odottaa
Sitä yksinäistä kulkijaa
Elävältä syö

Selite: 
Käveleekö aika paikassa jossa ei ole kelloa sitä mittaamassa?
Kategoria: 
 

Kommentit

samalla tavalla kuluu mun päivät... vaellan silmät ummessa

hyvin kuvattu

kiitos :)

en minä tätä ymmärrä välttämättä, mutta on tämä silti hyvä. ehkä mietin hetken ja huomaan tän olevan parempikin.

Tämä on hyvä.
Etenkin loppu.
Tyksäilen :>

 

Käyttäjän kaikki runot