Mansikoita

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaniljavaahtoa,
kuin puuterilunta
kulhollinen

Mansikoita,
niin paljon,
että saa mahansa kipeäksi

Sulle säästäisin
suurimmat
ja
makeimmat

Suuhusi laittaisin
vaahdossa kastaisin

Pyyhkisin suupielestäsi,

vaahdon

mansikalla

Selite: 
Ajattelin syöttää sulle mansikoita.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, kesäinen rakkaudentunnustus
sille tärkeälle ihmiselle;) Nam!

'kele tuli nälkä

hieno Rakkauskesäruno! aurinkoinen ja herkullinen!

Ihana runo...

Sainpas vilpittömästi nauraa tätä runoasi.Kenenhän masun pulleeks tahdot laittaa.

suloinen on runosi :)

 

Käyttäjän kaikki runot