Nimetön

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimeisen suudelman
painaisin huulillesi,

rakkaani

Metsä
kuun loisteessa.

Kosken kiviset rannat,
viimeisenä kuvanani,

vaipuisin

virran syleilyyn

Selite: 
*Painokelvotonta jupinaa*
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista.todella.

Tää ei suinkaan ole jupinaa nätti sanoisin.

 

Käyttäjän kaikki runot