Arkionnea

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Kulta..."

"Pese vaan itse pyykkis!"

"Ei, kun mä vaan sitä.."

"Usko jo, sun vuoro viedä roskat!"

"Älä nyt, hei.."

"Noniin, ja taas mä valitan?!?"

"Oo nyt hetki hiljaa, jumalauta!"

"Ja näin taas.."

"Äh antaa olla.. Olisin vaan sanonu että rakastan sua.."

Selite: 
Sellasta se elämä joskus on :) Tulkitkoon tavallaan ken tahtoo.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä tekstisi sai todella ajattelemaan sitä, kuinka suuri riski parisuhde onkaan, varsinkin ennen avioliittoa ja - kuinka suuri päätös sen valan vannominen sitten on. Sai minut kirjoittamaan aiheesta, joten kiitos inspiraatiosta.

Teksti on muutenkin tehokas - jättää tilaa mielikuville ja välittää tunnelman. Voisi kuvitella itsensä jomman kumman puhujan paikalle.

Elämästä - huumorilla - voimaa elämään!

Onnea kirjoittajalle myös syntymäpäivän johdosta!

Hyvin toden tuntuinen vuoropuhelu, näin kyllä helposti käy, kun toinen luulee asuvansa toisen päässä ja on näin ollen lähempänä hänen ajatuksia kuin tämä itse. Melko samanlaisesta tilanteesta kertoo yksi minun vanha tekeleeni, jonka joskus laitoin tänne sivulle. Muistaakseni nimi oli *Kultaseni*.

Ihana :D

Näinhän se menee,
hauskasti kirjoitettu!

todellakin arkielämän todellistakin todellisimpia hetkiä:) pidin tästä:) tämä oli niin persoonallinen:)

Aito kuvaus arkielämästä.Hieno:)

 

Käyttäjän kaikki runot