Minua pelottaa.

Runoilija Luna*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen synkän polun tallaaja.
 

En tiedä minne pakenisin,
joka puolella joudun kuitenkin kohtaamaan kylmän
totuuden.

Pelko.
Pahinta mitä tiedän, siitä ei ole pakotietä, kukaan ei kuule huutoasi, tuskaasi, eikä sitä kukaan ymmärrä.

On vain pelättävä pahinta, odotettava kuinka asiat paiskataan päin naamaa.

Sohjoa sisältä, jäätä ulkoa,
ruumis on liian väsynyt matkatakseen,
pää tahtoisi jatkaa pakenemista.

Selite: 
Ruumis on väsynyt. Olen yli kuukauden ollut todella kipeä, eikä kukaan tiedä mikä minussa on.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui! Löydän omia tunteitani tässä..ahdistus, pelko...ei haluaisi kokea sitä, mutta se tulee aina vain uudelleen ja uudelleen.
Osaat ilmaista hyvin tunteesi sanoiksi!
Voimia sinulle!

Hieno runo ja tunteen on loistavasti kuvattu sanoin.

 

Käyttäjän kaikki runot