Naapurin nopea noita

Runoilija Kissaprinsessa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.12.2020 22:09

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1996

 
Lentää
Lentää
Taikaliemiä keittää
Androgyyni noitahenkilö
Joka naapurissa asustaa

Heittä
Peittää
Kuu valollaan yötä hedelmöittää
Niin naapurin noita
Nopeita liemiä teettää

Liemen reseptissä
On jos jonkinlaisia kauheuksia
On luita ja pääkalloja
Suita ja huumeneuloja

Haju kitkerä kotiini lentää
Kotkan tavoin sieraimiini rientää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa varsinaista taikaa ilmassa sielläpäin(kin).
 

Käyttäjän kaikki runot