Sateenkaaren päässä on kultaa

Runoilija Miili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei sydän osannut väistää,ylhäältä,alhaalta,oikeelta sain turpaan"
 

Näin sateenkaaren synkän potilashuoneen ikkunasta,
pitkästä aikaa jotain kaunista.

Mutta samalla tiesin sen tarkoittavan jotain ihan muuta.
Tiesin, että on tullut minun aikani siirtyä
sateenkaarisillalle,
sinne missä on kultaa.

Sinun tullessa huoneeseen,
huomasin että sinäkin tiesit sen.
Kysyit vointiani,hymyilin sinulle ja ojensin heikon käteni.

Tartuit käteeni, hymyilit ja lauloit lempilauluani.
Siirryin kauniimpaan maailmaan hymy huulillani.

Hyvää matkaa.

Selite: 
Ei henkilökohtainen kokemus, kertoo enempi työstäni ja siitä kuinka pienillä eleillä voit tehdä ihmisen onnelliseksi, jopa viimeiselle matkalle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämä oli ihana. Olet osannut kirjoittaa tosi kauniisti ja sinulla on kaunis kieli.
Tästä jäi hyvä mieli :)

 

Käyttäjän kaikki runot