No johan on!

Runoilija Miili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei sydän osannut väistää,ylhäältä,alhaalta,oikeelta sain turpaan"
 

Taas ahdistaa,eikö tämä lopu ikinä?
Olit taas hetken elämässäni,
kunnes katosit yhtä nopeasti kuin saavuitkin.

Rikkihän tässä menee.

Vahvempikin ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämeen sattuu aina eniten, kaunis runonen rakkauden surusta.

 

Käyttäjän kaikki runot