niin...

Runoilija Miili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei sydän osannut väistää,ylhäältä,alhaalta,oikeelta sain turpaan"
 

Niin kaikki kaunis katoaa,
murtuu kaksi sydäntä.
On helpompi jatkaa yksin,
ei meistä saa kokonaista.

Selite: 
Niinpä niin.... ero on aina kamalaa vaikka se tapahtuisi sulassa sovussa ja yhteis tuumin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta silti niin kaunis <3

kyllä on jos lapsiakin,mutta monesti ero parempiki..

Ero on aina luopumista jostakin,
joskus se saattaa olla silti helpotus,
ilmeisesti tämänkin kirjoituksen taustalla
on helpottava ero, sellaienn tunne tästä jää!

ero ei ole koskaan mukavaa. hienosti kuitenkin kuvaat tilannetta ylikorostamatta kuitenkaan mitään.

 

Käyttäjän kaikki runot