pala sydämestäni

Runoilija Miili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei sydän osannut väistää,ylhäältä,alhaalta,oikeelta sain turpaan"
 

Mokattiin.
Tehtiin yhdessä virhe.
Pilattiinkohan kaikki?

Haluaisin niin nähdä sut.
Puhua.
Mutta en tiedä mitä sanoa.

Sydämeni iso osa jäi sulle.
Et vaan tiedä sitä.

Uskallanko kertoa sen?
Vai pilaako se lopullisesti kaiken.

Ehkä mietin vielä.
Huomiseen.
Tai ensi viikkoon.

Katsotaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikeita kysymyksiä tunteiden ristiaallokossa.. Älä mieti liian pitkään :) Hieno runo!!

 

Käyttäjän kaikki runot