Taivaan enkelit..

Runoilija Kirzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen unohtanut miltä tuntuu rakkaus, miltä tuntuu onni. Olen sairas lääkkeiden keskellä.
 

Istun rannalla tähtiä katsellen
sä heilutat mulle pilvien välistä
ja kuiskaat "älä vielä luovuta, nyt oli vain mun aikani mennä"

sä vaan lähdit,
vaikken tahtonut.
et jäänyt, vaikka pyysin.
sä sait kyydin taivaaseen,
enkelien luokse.
mutta toivottavasti et muiden vuoksi sinne mennyt.
yritän jatkaa, vaikken jaksaisi
ehkä joskus matkaan luokse sun,
muiden enkelien sekaan.
Toivon että sulla olisi nyt kaikki hyvin
ilman tuskaa ja surua.

Selite: 
mun enolleni..<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Kirzi Miks? 16.2.2004 0 Runo
Kirzi 5.2.2005 2 Runo
Kirzi 24.5.2004 0 Runo
Kirzi Mielestäin en sua saa.. 23.12.2003 0 Runo
Kirzi ..se aika.. 24.10.2004 0 Runo
Kirzi Lupaathan? 24.5.2004 0 Runo
Kirzi En tiennyt 23.12.2003 0 Runo
Kirzi Haluutsä 29.6.2004 1 Runo
Kirzi Uskotko 24.5.2004 0 Runo
Kirzi Taivaan enkelit.. 24.5.2004 0 Runo