Alkoholi ja rööki - joka ikisen teinin rakkaat

Runoilija HateLoveMe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistan sut kauneimpana siinä mun maailmassa. Tälläinen 17-vuotias raitis ja savuton tyttönen Pohjois-Savosta. Toivon mielelläni vieraillessani sivullani että pistäisit arvostelua niin vanhempiin kuin uusimpiin runoihin.
 

Voi teitä nuoria! Minä todella säälin teitä. Aina perjantain koulupäivän jälkeen menette pitämään ryyppybileet, ja samalla pitää vetää röökitkin.
Miksi ette mieluummin menisi ulos lenkkeilemään tai harrastaisitte jotain hyödyllistä?
Pidätte raittiita, savuttomia ja kilttejä nuoria noloina. Tälläisiäkö nykynuorten kuuluu olla? Ja ihan pakko!
Parempi ryypätä, savutella ja tehdä kaikkea pahaa tekee paremman ihmisen teistä. No, te ainakin ajattelette, mutta väärässä olette!
Teille alkoholi ja tupakka on kuin rakas, joista on vaikea luopua.
Savuttomat, raittiit ja kiltit nuoret ovat usein fiksumpia kuin teidänlaiset 'pahikset'. He noudattavat lakia, tietävät mikä on oikein ja väärin ja ovat muutenkin mukavampia ja järkevämpiä.
Teillä päihdenuorilla ei sitä järkeä ole päässä!
Kokemuksia on. Olen huomannut tälläisten tapauksien olevan haitaksi. Yksi esimerkki on tunnit koulussa. Aina mölisette ja häiritsette tuntia.
"Nössö, nössö, äidin lellipentu!". Tuttua, eikös? Tätä olen saanut itsekin kuulla näiltä nuorilta.
Minä en ole nolo. Mielestäni nämä nuoret, jotka luulevat olevansa koviksia, ovat nolompia ja tyhmempiä tapauksia.
Pilaatte elämänne. Miksi ette haluaisi pysyä hyvässä kunnossa ilman ryyppybileitänne?

Selite: 
Löysin tälläisen kirjoituksen papereideni seasta. En musta milloin oisin tän kirjoittanut. Näyttääpi seiskaluokan aikaiselta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot