Ihmisyyden perusteet

Runoilija 4973d1096ba8a7a24779561732778069

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.9.2012
Viimeksi paikalla: 18.5.2019 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 
öissäni miltei kuulen tähtien kääntyvän
Aamuruskon taivaan maalarin sudin vedot
auringon heleän nousun

sormet korviin
teipit suuhun
silmät kiinni

Yhtä on kuin 
tähtien välit, matka toiseen ihmiseen

Eikä läpäise aurinko ikiroutaa sydämessä

ja kun taivaalle huutaa, vastaa kaiku
kerta kerran vaimeampi.


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauneutta ja alakuloa, säveltä vaille bluesia.
 

Käyttäjän kaikki runot