Syndroomista

Runoilija 4973d1096ba8a7a24779561732778069

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.9.2012
Viimeksi paikalla: 18.5.2019 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Emanuel, down, mikälie.
Vietän päiväni käsitteiden keskellä
Juon kahvini syndroomien keskiössä
Huokailen huoneissa ajatusta:

Mutta kuinka kuntouttaa sinua
Kun kävelemme rajamailla
Ilman yhteistä kieltä

Kertoessani sinulle elämästä
Uppoudut kaavoihisi tullen kuuroksi
Ja minä maadun sohvalle

Pistävä kaipuu seuranani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

this is poetry. tykkään.

Upea, hienoa runoutta. Sohvalle maatuminen... -osuva ja nerokas sanavalinta.

Hieno runo
 

Käyttäjän kaikki runot