Kiitos sinun

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ylpeänä maaliviivalla
kaikkeni antaneena
jälkeni jättäneenä
voin lopulta kiittää sinua
silmieni aukaisemisesta
sydämeni sulattamisesta

Löysin itseni kaipuun kautta
surun sirpaleista heijastuneena
uutena ihmisenä
Jätit jälkeesi korvaamattoman kaipuun
joka teki elämästäni
rikkaamman

Rakkaani
jatkan matkaa puolestasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot