Siipi

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poskesi lämpö
on hetkessä kadonnut
luokse aikojen menneiden
muualle lähtenyt
kun otteesi luovutti
antoi elämällesi vapauden
ympärillesi
ikuisen hiljaisuuden

Lähtösi hetkellä
huuliltasi lukien
rakkautemme oli suurinta
turva sinun unien
Enkä minä
ole koskaan entiseni
vaan mukana matkallasi
rakas enkelini

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot