Hetki vain

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengähtäisimpä hetkeksi
metsästämästä muistoasi
kaivamasta eilistä
historian havinoita
Tahtoni elää kahdessa paikassa
jättäisi tänne
liian vähän

Maailmassasi
jossa ei tunneta kelloa
pienin aikamääre on ikuisuus
Siksi minun ei kannattaisi kiirehtiä
ehdimmehän taas nauraa ja halata
ihan pian
kuten sinä sen sanoisit
hymylläsi höystäen

Muistathan
kärsivällisyys ei ollut koskaan vahvuuteni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot