Etäisyyden olemus

Runoilija ville

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljalleen ymmärrän
olet korvaamaton
Sinua ei voi paikata tai sijaistaa
tuoda takaisin tai monistaa
On luotava uutta
nähtävä alkuja, loppuja ja matkoja
erehdyttävä onnistuakseen

Ainutlaatuista ei voi verrata
sinua tai häntä
siksi rikkaus on kykyä nähdä
elämän moninaisuus
mennyt ja tuleva
osana kokonaisuutta
mutta unohtaa se
elääkseen hetkessä
tässä ja nyt

Luotathan
en jätä sinua koskaan
vaikka valitsenkin elämän
jotta minulla olisi enemmän kerrottavaa
kun lopulta kohtaamme jälleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot