Joulu on jo ovella

Runoilija Nuhma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkka särkee sydämen...
 

Yksi yö enää jouluun on,
näin liikkeellä tonttu joukkion.
Ne hiljaa kurkkaa ikkunasta sisään,
ovat vikkeliä niin, ettei kukaan huomaan mitään.
Ne sanomaa pukille vie,
kuka lapsista tuhma vai kiltti lie.

Kun yön yli vielä mennään,
voit nähdä kuinka pukki reellä lentää.
Piipustako pukki sisään tulee,
tuskin, niin ne lapset vain luulee.
Lahjat pukki kaikille jakaa,
mennessään vielä lapsia halaa.

Pukin reessä kun ei enää lahjoja näy,
seuraavan kerran pukki ensi vuonna käy.
Siksi aikaa korvatunturille pukki menee,
ensi vuoden lahjat valmiiksi tekee.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Nuhma Äideistä parhain 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Ero 24.4.2008 0 Runo
Nuhma Ihmisen mieli 15.6.2005 1 Runo
Nuhma Joulu on jo ovella 23.12.2004 0 Runo
Nuhma Mummon muistolle 31.8.2009 1 Runo
Nuhma Nimetön 9.9.2008 0 Runo
Nuhma Nimetön 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Salaisuus 23.12.2004 1 Runo
Nuhma Syyspäivä 26.10.2005 0 Runo
Nuhma Vain toinen 26.10.2005 1 Runo