Nimetön

Runoilija maria.e.

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.1.2003
Viimeksi paikalla: 8.6.2017 19:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin olla vapaa,
ilman siteitä.
Kuin taivaan lintu.
Tuskaa sanoa,
haluaisin olla ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän

Rehellisyys on mukavaa ja
tekee taiteestasi miellyttävää.

Rakkaus on elämän suola...

 

Käyttäjän kaikki runot