Nimetön

Runoilija maria.e.

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.1.2003
Viimeksi paikalla: 8.6.2017 19:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jalat jäävät kiinni lattiaan
kuin kävelisi ylikuumenneessa vaahtokarkkimeressä
huuto kantaa joten kuten yli
sen musiikin joka pauhaa kuin valtameri
myrskyssään rikkoessaan pientä laivaa
se on täynnä onnea
onni liukenee lasiin
olo kuin A. Kivellä
nyt vain yksi veli työn alla
seinät pelkkää purppuraa
lattia juoksuhiekkaa
paikallaan pysymistä, upotaan yhdessä
olisipa minut lennätetty ylös
Laikan sijasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tästä todella paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot