Nimetön

Runoilija maria.e.

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.1.2003
Viimeksi paikalla: 8.6.2017 19:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rautatiemaailma
junan ikkuna kelaa elämää
raiteilla paskaa
elämän jätöksiä
kuolleita unelmia
tunneli vie tajunnan pimeään
sulkee korvat
silmät auki sielulle
valo tukahduttaa
elämä jatkuu
niin kuin se ei olisi
loppunutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aaah särkevän kaunista!
Niin ja kiitoksia <3

hieno runo, kyllä kyllä.
Rytmitys on mukava, omaperäinen.

Runon ulkomuoto (ei mitään välejä, pisteitä tai
isoja alkukirjaimia) häiritsi mua.
Oon tosi huono keskittymään lukemiseen ja
tämmöinen pitääkin lukea puolisen kymmentä
kertaa läpi ennen kuin menee perille. Mutta
kyllä kannatti...

 

Käyttäjän kaikki runot