Yksin kuitenkin

Runoilija annikakeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni,vaalea ja höpsö, joka unelmoi ja elää omalla pallolla omien olentojen kanssa.
 

Sitten kun sinäkin rakastat jotakuta,
yhtä paljon kuin minä sinua.
Silloin tiedät sen miltä minusta tuntuu...
Taidat jo rakastaa...
Et vain minua,
rakastit jo ennen minua...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot