Vaikka vain unessa.

Runoilija unelmoija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uupunut kulkija, liian suurista unelmista...
 

Jos voisin,
en antaisi auringon laskea
etten nukahtaisi ilman sinua.

Jos voisin,
maalaisin kasvosi pilviin
jotta sataisit lumena päälleni.

Jos voisin,
antaisin keväälle nimesi,
koska kesä kadehtii sen kauneutta.

Jos voisin,
loisin maailman sun silmiin,
niin eläisin katseessasi.

Niin, jos voisin...
Vaipuisin jo uniin
ja tämä kaikki olisi totta,
vaikka vain unessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

neljäs säkeistö on kaikkein kaunein ja kuvaavin oivallus, mutta kokonaisuutenakin tämä on hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot