Nimetön

Runoilija Piparminttupolku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ja minä katson vielä laaksoon
yhden häivähtävän hetken
annan itselleni aikaa

näiltä karuilta kallioilta
näkee niin kauas

kahden ajan takaa
minä muistan sinut

kuinka selkäsi kaari
hiveli hiljaista kättäni
ja silmiesi lämpö
tummui tuleksi vatsalleni

yhdessä hetkessä
ylitettiin koko elämä

niin pysähtynyttä kaikki
tänä maidonvalkeana aamuna

jäisellä polulla näkyvät
menneiden haalistumat

hevoseni höyryävät pärskeet
piirtävät merkkejä ilmaan

ei täällä ole minulle mitään
ja kuitenkin on kaikki

kevyttä kavioiden kulku
työläälläkin tiellä
kun mieli matkaa mukana

kantaa harteillaan valoa
ojentaa sitä ajallaan eteenpäin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mennyt ja erityisesti se, yhdistyneenä haikeaan kokemiseen. Ja kuitenkin runokuva kertoo tärkeimmän, on muistot ja niiden mukana löytynyt uusi vahvuus katsoa eteenpäin elämässä. Taitavasti mukaan pujoteltu luonto antaa runolle syvyyttä. Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot