Nimetön

Runoilija Piparminttupolku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka kertoo, mistä saapuu
onni kunkin sisimpään?
Mistä tietää, ettei voi muu
tunne olla, jonka nään?

Kuka tunteen määrittää tuon,
kenen keksimää se on?
Liikaa onnen huumaa jos juon,
onko tulos onneton?

Mistä voisin löytää moisen?
Onnentunne löytyy yksin?
Tarvitsenko siihen toisen,
jonka kanssa sylityksin?

Vastausta ole ei kai -
jokainen luo onnen oman.
Yksi, toinen ehkä sen sai,
kolmannelle antoi loman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavaa onnen analysointia riimityksin. Niinpä, joku on kai sanonut ettei ihmisen ole hyvä olla yksin. Onkohan tuo onnenkaipuu vain jo äidinmaidossa asennettu jokaisen sisimpään ja miten onnen voi saavuttaa, ovat hyviä kysymyksiä pohdittavaksi. Lopuksi runo itse vastaa kysymyksiinsä hyvinkin viisaasti ;)

 

Käyttäjän kaikki runot