Ihan pihalla

Runoilija Piparminttupolku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi kissaa alla pöydän,
miettii, "Mitä ruoaks löydän?"

Hiiripaisti, hiukopala,
ehkä sittenkin söis kala,

myyräpitko, linnun siipi
miettivät. "Jo ilta hiipi

tännekin, nyt hyvää yötä,
aamulla ajatustyötä

jatkaa voi." Näin totes toinen,
toinen aivan samanmoinen

tähän raukeasti nyökkäs
samalla kun hiiri hyökkäs

alta talon portaan rakoon,
heräs kissat, hiiri pakoon

ehti, vaan nyt alla pöydän
tyhjää on ja kissat löydän

hiipimästä talon nurkkaa,
hiiri vintinkolosta jo kurkkaa:

"Ähäkatti, kissanruokaa,
purkista siis, noille tuokaa!"

Selite: 
;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot