Nimetön

Runoilija Ylva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olet kyllä hivenen alfa-naaras, mutta jaat demokratiaa".
 

Valat me vannoimme,
lupaukset toisillemme,
rakkauden sävelin,
toisiimme uskoen.

Lupasit seistä vierelläni,
tuli tulevassa mitä tahansa,
me emme horju tuulessakaan,
emme poutaisessa taivaassa.

Lupasin pitää kädestäsi,
kun maailma muuttuu mustaksi,
emme me ilman toisiamme
eteenpäin näkisi.

Rakkauden sinulle vannon,
kumppanuuden lopun elämän,
jaan kanssasi surun ja tuskan,
sekä ilot elämän ja huomisen.

Selite: 
Hieman väkinäistä taitaa olla. Rakkaalle, tuoreelle aviomiehelle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot