My family

Runoilija Ylva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olet kyllä hivenen alfa-naaras, mutta jaat demokratiaa".
 

Pain is my brother,
he never leaves me alone.
Death behing the corner
waiting its turn.

Memorys of mother joy
are fade in to darknes,
all my days are filled whit
aunt guilt and her laughter.

Can't make them forget,
I'll always be their little,
favorite child in black
'till I join whit the Dead.

Selite: 
Englanninkielenyritystä. Varmasti kirjoitusvirheitä, jos joku taidokkaampi kertoilisi niitä?
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno kirjoitus sinun perheestäsi. ei ne kirjoitus virheet maailma kaada enkä minä niitä ainakaan huomannut.

 

Käyttäjän kaikki runot