In Somnia

Runoilija Ylva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sinä olet kyllä hivenen alfa-naaras, mutta jaat demokratiaa".
 

Olen unessa hereillä,
toinen toistaan seuraten,
uudellen ympäri
ja takaisin alkuun.

Mikä on kun
tähän pyörteeseen
olen kadonnut
ilman avainta?

Selite: 
Jaa-a
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot